Gå til innhold



Foto

Løpsrapport 07.02


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Tommy

Tommy

    Pirate....

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6300 Innlegg:

Posted 07 February 2004 - 00:00

Ja sliten etter nok et løp, og hvilket løp!!
Det eneste som mangler er desverre deltagerene....

Jeg og Tore kom som vanlig seint i gang, mistet en halv time på våre konkurenter, de fryktete Team Patrol, med iskalde Morten La i spissen, en øldrikkende og kjederøykende Leif Hansen i codriver setet, og en hyperkativ Günter H i baksetet.

Tore forsøkte forøvrig å sinke løpet mens jeg plottet kartet, måten han gjorde dette på var å peppre løpsleder Halvor med dumme spørsmål på fører møte... det var ikke særlig vellykket....

Tore hadde snoket litt rundt de andre bordene og funnet ut at de fleste valgte å gå sydover først, derfor dro vi nordover.

ned i Tvedestrand Sentrum, fullt kaos, Tore parkerte jo bare midt i gata.... fant vi posten neida, GPS funket ikke, fikk ikke dekning, vi lette i en halv time, ga opp, ville reise hjem.....

Vi prøver en til prøvde Tore oppmuntrende, helvete hadde mest lyst til å pælme Coloren....

Neste post ble bedre, men GPS var mega ustbil, vi prøvde mere, og etterhvert satt det, posten gled inn, mest fordi vi som eneste lag Nordover kunne følge spora til løypelegger Halvor i snøen.....
Vi droppet Borøya og Hope, regnet med at vi ikke hadde tid.
Ved Risør holdt vi på å frontkolidere med Team Patrol, vi slo av en prat, var jo bare oss to i klassen, Günter var nå så hyper at de måtte knytte han fast med sikkerhets selene i baksetet, han jamret og skrek, fikk med os at de hadde funnet 18 poster (vi hadde 9) og humøret vårt sank betraktelig, at vi på neste poste ble skaujagget av en ilsint bonde med motorsag etter at vi hadde gjenomsøkt bua hans er en annen sak (vi skylder igjen på GPSen og Tores dårlige dømmekraft, neida Tommy det bor ingen der))

På neste post måtte vi nestorene, Paulsen Team, de har faktisk vunnet alle løp i HiTec klassen i år.....
posten var tilsynelatende i en bu hvor det sto søppelkasser, og om de som bodde der skulle finne på å lese dette vil jeg be så mye om forlatelse for det som skjedde, vi er ingen bomser det bare ser sånn ut, tror vi var dagens underholdning der, hele familen sto i vinduet å tittet på 6 voksne menn gjennomsøke søppla på en uhyre effektiv måte.

Så var det til Nes Verk, der bomma vi på hvilke side av elva posten lå, så det ble en ganske lang ekstra tur i knedyp snø. og nå begynte et nytt problem å melde seg, fuck å blaut og kald jeg var, tærne var rett og slett stivfrosne, neglesprett på lilletåe er ikke godt, Det var heler ingen trøstens ord å få av Tore, nei her var det bare å bite tennene sammen å tenke på min gamle løytnants ord, "Norske Soldater fryser ikk, de blir bare blå".

Vi satset på å ta alle på Eydehavn, det ble en drøy kjøretur, men avgjørelsen gjorde ganske sikkert sitt til at vi slo Patrol gutta. Postene var greie å finne, men den under Flosta Brua var vanskelig vi fant den tilslutt...

Vi hadde til og med tid til å lete etter den nede i byen som vi måtte gi oss på første gangenen. den var etter min mening den vanskeligste, men JEG fant den tilslutt, i en torvbod der Tore forsikret meg om at den ikke var, for der hadde han lett to ganger...

Vi håpte på 2. plass, men Patrol gutta sprakk tilslutt, vi tok vår første seier, det var morro og ble feiret med en 333g cheesburger på veigrillen..

Spesielt takk til Halvor, dette løpet var kjempebra..

Med det har vi tredjeplassen i cupen (skal ikke så mye til)

Tommy Olsen


Endret av - tommy on 08 feb 2004 08:37:59

#2 olemangor

olemangor

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 438 Innlegg:

Posted 08 February 2004 - 00:00

Morro var det
Halvor skal ha all æren til dette løpet, var selv så utslitt jeg nesten gikk og la meg med en gang smile.gif .

Vi startet bra og går vi også. dirty tricks kommer som vanlig på en 2. plass, klarte nesten slå paulsen denne gangen 1.jæ*** post.
Det som er ille var at vi hadde hatt tid til det. men satset heller å få med alle postene i byen.

Trodde ikke paulsen kjørete over heia, pokker altså hadde fått et forsprag der, kom over med blazeren på nesten blanke dekkk, med null styring og kjettinger gikk det.

<img src="http://www.offroad.no/snitz/uploaded/olemangor/P2071213.JPG" border=0>

men mer forsinkelser ble det. kjlrte over heia på songe tidligere, joda der kommer bonden som finner ut at nå skal tømmeret over veien.
Dette tok ca 15 min. skal ikke være lett, i hvert fall ikke når han skal ha alt tømmeret over på en gang.
Mye irritasjon her, og der hører jeg bare f**n, så knekker tuta på bilen etter frustrasjon fra johan, hmm ikke bra.

<img src="http://www.offroad.no/snitz/uploaded/olemangor/P2071211.JPG" border=0>

Men neste gang er det fullsatsing for å slå team paulsen.