Gå til innhold



Foto

Landstreffet 2010!!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
86 replies to this topic

#81 meisal

meisal

    Grand offroader

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 579 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 09:35

QUOTE(Rossi @ 27 Apr 2010, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
Hva er det som provoserer dere så voldsomt?
[.....]
Jeg håper det er mulig å få til en vel fungerende dialog videre uten at vi refererer til hverandres synspunkter med kommentarer av den typen Jagman valgte å bruke i sitt svar til meg smile.gif


Beklager Bård, men jeg må si meg litt enig meg Rossi. Jeg forsår godt at du, likt som meg, kan bli rimelig provosert når arbeidet vi har gjort i flere år blir slaktet av brukerne. Men sånn er det bare. Det dummeste vi kan gjøre er å sette oss på bakbeina, det gjelder styret så godt som medlemmer og ikke medlemmer.

Rossi er faktisk, selv om han ikke ønsker å betale kontigent, en viktig ressurs for g-entusiaster og har vist stor interesser for å hjelpe klubben videre. Dette setter vi selvsagt stor pris på.
Magnus Øgård Meisal
Norsk Geländewagenklubb
www.gwagen.no

#82 Rossi

Rossi

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1268 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 10:22

QUOTE(meisal @ 28 Apr 2010, 10:35) <{POST_SNAPBACK}>
Beklager Bård, men jeg må si meg litt enig meg Rossi. Jeg forsår godt at du, likt som meg, kan bli rimelig provosert når arbeidet vi har gjort i flere år blir slaktet av brukerne. Men sånn er det bare. Det dummeste vi kan gjøre er å sette oss på bakbeina, det gjelder styret så godt som medlemmer og ikke medlemmer.

Rossi er faktisk, selv om han ikke ønsker å betale kontigent, en viktig ressurs for g-entusiaster og har vist stor interesser for å hjelpe klubben videre. Dette setter vi selvsagt stor pris på.

Som sagt Meisal så synes jeg du har klart å hente ut det "brukbare" i det jeg skrev helt ifra første innlegget mitt i denne debatten, veldig bra smile.gif
Når det gjelder kontigenten har jeg aldri sagt at jeg ikke vil betale. Det jeg vil er å vite hva pengene mine går til i store trekk. Hvis jeg føler at pengene brukes på en hensiktsmessig måte har jeg ingen problemer med å betale for meg.

#83 Jagman

Jagman

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1164 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 14:37

QUOTE(Rossi @ 27 Apr 2010, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Hva er det som provoserer dere så voldsomt? Tåler dere ikke kritikk så bør dere ikke sitte i et styre for noe som helst huh.gif
Meisal klarte det forsåvidt helt fint når han svarte på mitt innlegg, så der har jeg egentlig ikke noe å utsette. Det svaret ditt derimot Jagman viser ikke på noen imponerende lederegenskaper akkurat.
NGK består av medlemmer, ikke så mange foreløpig dessverre. Jeg tror definitivt det kan bli endring på den saken, men så lenge det koster såpass mye hvert år gjør det ikke det. De tre første årene du snakker om Jagman ville vært en passende medlemskontigent. En 100lapp/år er ikke noe å krangle på. Jeg skjønner også at det koster penger å drive et forum, men kan ikke på noen måte få meg selv til å betale for noe jeg ikke vet hva er. Jeg kjøper ikke hus uten å se på det heller kan du si. Spørsmålet om medlemskontigenten og bruken av denne har vært stilt før og akkurat som denne gangen ble det ramaskrik fra ledelsen. Skjønner ikke hva det er som er så hemmelig hvis dere gjøre som dere sier. Legg merke til at jeg ikke påstår at dere gjør noe galt med pengene. Det er rett og slett et ærlig spørsmål fra min side. Dere trenger heller ikke å gå ned i minste detalje, men noen enkle beløp kunne vært greit å fått frem slik at det faktisk finnes dokumenterte utgifter som viser hva pengene går til.
Forøvrig rart at du selv tar opp dette med "Det er ingen som beriker seg personlig på kontingentinnbetalingen" siden ingen, som jeg har sett i det minste, har stilt spørsmålstegn ved akkurat det.

Ikke krav til å ha betalt medlemskontigent for å delta? Prater dere ikke med hverandre i styret?
Meisal skrev i svar til Initium: "Og til slutt: Hvis han har planer om å møte opp på landstreffet i år, foreslår eg at han betaler medlemskontigenten før han møter opp. Det gjelder faktisk alle som benytter seg av klubbens tilbud. "
Jeg kan ikke forstå noen annen måte å tolke det svaret på enn at vi som ikke er "fullverdige medlemmer" ikke er ønskede på treff?

Når det kommer til deltagelsen på gwagen.no så må jeg nesten stille spørsmålstegn ved styrets eget interesse i det? Jeg svarte for lenge siden i en tråd der ang hvordan man monterer BL på Geländewagen. Fikk til tross for det spørsmål fra en av styremedlemmen om hvordan man monterer BL for ikke så lenge siden. Det kan i mine øyne tyde på at ikke engang dere ildsjeler leser og deltar spesielt aktivt på deres eget forum. Ikke så rart at ganske få andre gidder da kanskje?


Dette sier vel det meste om din holdning til potensielle medlemmer Jagman sad.gif
”Ingen frivillig organisasjon er tjent med medlemmer som i utgangspunktet klager over alt de ikke får, og som ikke engang er interessert i å betale den kontingent som frivillige ildsjeler og eksisterende medlemmer har kommet frem til at klubben trenger for å gjøre en god jobb overfor sine medlemmer.”

Som jeg skrev i mitt svar til Meisal så har jeg faktiskt vært i en i utgangspunktet grei dialog med Meisal selv ang. driften av en "Tips og triks-tråd" på NGK, så kom ikke her å påstå at jeg og det jeg sier: "er ellers å ligne med et barns sutring, uten tanke for hva man selv kan bidra med", det blir bare for dumt. Dessverre for Meisal og klubben valgte han å ta styringen selv uten å ta imot mitt tilbud om å sammen med en av offroad.no:s virkelig kunskapsrike medlemmer bidra, så da droppet jeg like så godt hele tanken.

Som jeg også skrev i mitt forrige svar til deg Meisal, så var kanskje noen av kommentarene ang deg og dine personlige egenskaper litt harde og det beklager jeg sad.gif
Jeg håper det er mulig å få til en vel fungerende dialog videre uten at vi refererer til hverandres synspunkter med kommentarer av den typen Jagman valgte å bruke i sitt svar til meg smile.gif


En ting har du i hvert fall oppnådd Rossi, og det er å gi en skallet mann bakoversveis.

Hvor har du det fra at jeg er provosert? Jeg lar meg ikke provosere så lett, og har i alle fall ikke for vane å buse ut av meg på et forum, noe jeg heller ikke kan se har skjedd her. Jeg har i saklige, generelle og dels metaforiske vendinger kommentert dine innlegg, og ikke engang nevnt din særdeles ufine behandling av formannen.

Når det gjelder å tåle kritikk, skal man være forsiktig med å kaste stein når man sitter i glasshus. Aldri har jeg opplevd å få et saklig innlegg på et forum til de grader forvrengt og spyttet ut igjen.

Jeg følte behov for å komme med en del oppklarende opplysninger hvor du åpenbart var feilinformert, i tillegg til å svare deg på direkte spørsmål om økonomien i klubben, hvis detaljer er forbeholdt betalende medlemmer med møterett på klubbens årsmøte.

Det Meisal har antydet om krav om fullverdig medlemskap for deltagelse på treffet, tror jeg han selv har klaret opp i. Nå er det faktisk heller ikke noe spesielt ved at det bare er betalende medlemmer som kan delta på klubbtreff, men i NGK har vi foreløpig holdt det åpent for alle. I fjor fikk vi en god del innmeldinger på selve treffet, noe vi tar som en anerkjennelse av vårt arrangement.

Om du følte deg truffet av min sammenligning med sutrende barn, får det være din egen sak. Jeg mente det generelt, og har overhodet ikke satt meg inn i eller kommentert hva du og Meisal har avtalt om T&T.

Til slutt; jeg har ingen problemer med å stå ved min holdning til potensielle medlemmer, eller eksisterende medlemmer for den del. Vi arbeider for våre medlemmer først og fremst, og om andre ønsker å bli medlem fordi de liker det de ser, så har vi gjort en god jobb. ”Potensielle” medlemmer som ikke en gang er villig til å bidra med den kontingent klubben har fastsatt, verken er eller blir medlemmer av klubben. Det er ene og alene deres eget valg.

Enhver som vil slå en hund, kan finne en kjepp, og ethvert innlegg kan leses som fanden leser bibelen, så jeg tror jeg hopper av denne tråden nå.

Edited by Jagman, 28 April 2010 - 14:38.

Med vennlig hilsen
Bård Th Hesvik
Mercedes Benz 280GE 1982 X / Jaguar XJ40 V12 1994 / Jaguar XJ12 Serie III 1986 / Daimler Double Six 1984
Mercedes Benz 280GE 1985 / Jaguar XJ12 Serie I 1973 / Jaguar XJ12 Serie II 1978 / Jaguar XJ8 Sport 1998 / E Type Serie 1.5

#84 Rossi

Rossi

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1268 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 17:50

Da har kranglefantene "shaket hands" via PM så nå er vi alle gode venner igjen smile.gif

Satser på at vi produserer gode idéer i ettertid istedenfor dårlig stemning.

Edited by Rossi, 28 April 2010 - 21:17.


#85 Roar Sæther

Roar Sæther

    El Presidente!

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1515 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 18:26

Jeg håper så mange som mulig, kan komme på dette treffet. Om ikke annet, for å få en smak av Brubakkens eksepsjonelt gode pølser laugh.gif laugh.gif

Jeg håper også at "ikke-medlemmer" finner det interessant å komme en tur, enten for hele treffet, eller bare for en dag. Jeg vil understreke at dette er åpent for alle. Om du ikke har en Mercedes, så kan det jo hende at du sikler på en?? Eller hva, Bjørnar?? biggrin.gif

Jeg personlig synes det høres ut som det blir noen gode diskusjoner rundt klubbens eksistens og framtid, på dette treffet. Det er mange som har noe å bidra med, og treffet er vel ett av de bedre stedene å fremme ens ønsker?

Jeg håper også Stian og jeg klarer det vi har satt oss som mål. Det ligger ikke så mye arbeid bak, foreløpig, men noen timer i telefonen (i tillegg til den tiden vi har i telefonen fra før biggrin.gif ) har det blitt. Stian har også en formidabel jobb foran seg til dette treffet. Vel verdt å komme og se hva det er smile.gif

Og det med prisene stemmer forsåvidt. Ca en tusing pr natt, fordelt på opptil 6 pers pr leilighet. Grill lunch på fredag og lørdag ute i kjørefeltet, en skikkelig snadder middag på fredag før årsmøtet og en lettere middag på lørdag kveld. Noe ekstra overraskelser er i tjømda, men dette kan ikke matrialiseres i øyeblikket.

En liten nedtur med denne relativt triste diskusjonen, men jeg gleder meg alikevel som en guttunge til dette treffet. Vi fikk om ikke annet lese at det er mange meninger rundt dette, og det er for min del kun oppfattet som engasjement. Jeg tror det kunne vært skikkelig stille, hvis ingen brydde seg.

Håper som sagt å se mange både gamle og nye G-sjeler på treffet smile.gif

Edited by Roar Sæther, 28 April 2010 - 18:28.

oops!?!


#86 Rossi

Rossi

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1268 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 21:18

QUOTE(Rossi @ 28 Apr 2010, 17:50) <{POST_SNAPBACK}>
Da har kranglefantene "shaket hands" via PM så nå er vi alle gode venner igjen smile.gif

Satser på at vi produserer gode idéer i ettertid istedenfor dårlig stemning.

Quoter ned denne så det vises som siste innlegg.


#87 Bilkar

Bilkar

    Skogens Konge

  • Supermedlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1307 Innlegg:

Posted 28 April 2010 - 22:43

QUOTE(Rossi @ 28 Apr 2010, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>
Quoter ned denne så det vises som siste innlegg.


Bra gutter biggrin.gif

Håper også at så mange som mulig kan møte opp. Garanterer at det blir en opplevelse for livet biggrin.gif
Offroad og DieselPower!
Stian Overland 92258329