Gå til innholdFoto

SJ 413 spiser opp dynamoreimer og fusker under 3000 Rpm


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Skulebollen

Skulebollen

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 15 Innlegg:

Posted 29 July 2014 - 22:14

Hei, har nettopp handlet meg inn to stk. Sj413 hvorav ene skal pusses opp litt og den andre skal funke som delebil.
Men bilen jeg skal pusse opp spiser opp dynamoreimer.. Går ca. 5 min kjøring før den begynner og hyle. Noen som har formening om hva som kan gjøre dette? Har kjent på alle 3 reimhjulene og disse virket som di gikk som di skulle.. Så rekner med noe står litt skeivt? Tips til hvordan jeg sjekker ut det? Noe kjent feil dette?

Virker som det ikke er så mye aktivitet på dette forumet men håper da på svar smile.png Har også en haug med andre spørsmål :P

Spørsmål nr 2:
Bilen går ok, på tomgang, ikke som den skal men ok. Men når jeg skal begynne og kjøre og motor får motstand fusker den veldig. Så jeg må ruse opp bilen, for deretter når jeg passerer 3000 omdreininger slippe ut clutchen. Da går bilen fint så lenge den holdes over 3000 omdreininger. Noen spesielle tips til hva jeg kan sjekke ut først?
Jeg ser også at delebilen ikke har manuell choke men det har den andre. Men på den som har manuell choke er ikke denne koblet til. Wire går bare ut i motorrom. Noen formening om hvorfor det er slik? Om jeg flytter over forgasser fra delebil som ikke har manuell choke til den som har det, så må ikke noe spesielt gjøres?

Kan si at delebilen har registerreimen røket på. Men forgasser skulle funke fint før bilen stoppet. Mens oppussingsprosjektet er ikke forgasser noe og skryte av tror jeg.