Gå til innholdFoto

Chevrolet Suburban 1998 selges kun 19.000. Alle servicer. Drammen

chevroletsuburban

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 suburban98

suburban98

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 1 Innlegg:

Posted 12 September 2014 - 20:54

Står i Drammen.

 

Jeg selger min 1998 Suburban 1500. Pris 19.000,- .
Bensin, 5 seter, automat, Tot vekt 3501 kg.

 

Høy/Lav 2WD, Auto 4WD, 4WD, Elektrisk skifting.

 

Bilen har bliit brukt som ren privatbil og vært i min eie siden 2000. Km stand ca 303.000. Farge mørk blå. Mørkt blått skinn interiør. Pen innvendig. Alle service fulgt og bilen har vært innom Bergheim i Drammen hvert eneste år for service. Alt som har vært av ting å sette fingeren på har da vært ordnet. Nylig utført storservice med alle oljer og alle filtre. Ny bakre potte i vinter. Har papirer på alle servicer hos Bergheim fra år 2000 og til nå.
Annet av vanlige slitedeler som er byttet er aircondition kompressor, bensinpumpe, radiator, nytt spesialbelegg på bakre bremsebånd, nytt batteri, 4 stk støtdempere, nylig firehjulskontroll mm.

Godkjent bøyle med 2x PIAA lykter (nær/fjern) med nye innsatser. De vanlige standard nær/fjern lyktene har nye innsatser fra få noen år tilbake.

Bilen fremgår som pen og i god teknisk stand da den har vært fulgt opp hos merkeforhandler Bergheim Drammen hvert eneste år. Bilen har vært i daglig bruk frem til nå. Ikke rust iflg Berheim, men noen lakk-avskalling underst på dørene kun overflaterust på disse flekkene.

Bilen har 8 hjul med greie vinter (pigg) og sommerdekk (ikke de på bildet). Pene sommerfelger. Ikke fullt så pene vinterfelger. Bilen er pen innvendig og avspeiler kun privat bruk. Fin i giring, fin på 4 hjulstrekk, også på auto-4. (Elektrisk skifting). Hengerfeste. Aircondition OK.

MEN: det oppsto en lekkasje fra manifoldpakningen (ikke toppakningen) nå i sommer og kjølevæske begynte å lekke. Hadde den på sjekk hos Bergheim for dette og de trykktestet anlegget og ga beskjed om at denne pakningen må byttes. Etter trykktesten ble lekkasjen (selvfølgelig) noe større. Dette er noe som kommer før eller senere på mange av disse bilene.

Pakningen koster kun kr 700,- og Bergheim beregner seg 10.000 + moms ( 7 timer, sikkert tatt godt i) for arbeidet. Noe skruing/demontering på toppen av motoren for å komme til, derfor endel timer iflg Bergheim.
Da dette (selvfølgelig) skjedde midt i ferien og Bergheim ikke kunne ta jobben før etter ferien måtte jeg kjøpe meg ny bil. Derfor selger jeg min gode gamle Suburban.
Bytter du pakningen får du en veldig god bil som har vært passet på hvert eneste år.

Denne bilen er midt i blinken for en som kan bytte denne pakningen selv, eller kjenner noen som kan gjøre det billigere enn Bergheim.
Bilen er fremdeles registrert og står med skilter og kan kjøres, men brukes ikke pga lekkasjen.

Ring eller mail for mer info. Bilen står i Drammen.
Pris kun 19.000,-.

Tlf: 90059390
E-post: nilsen(at)ebnett.no

OBS er ikke så ofte inne på forumet for tiden. Send mail eller ring. Kan da sende flere bilder hvis ønskelig.

 

Suburban 1998_101-0177_IMG.jpg


Edited by suburban98, 12 September 2014 - 20:58.