Gå til innhold



Foto

Selges: Jeep cherokee limited 4.0 HO 1991, oppland, ca 360000 km, 6000 el hbo


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 jeep xj

jeep xj

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 205 Innlegg:

Posted 22 March 2015 - 20:02

Heisann, tiden har nå kommet for meg til å kvitte meg med denne gamle sliteren da den har blitt erstattet av en mindre bil til arbeidspendling.
Bilen har gått ca 360000 km og er noe sliten i lakken og har en kolisjonsskade bak på venstre siden etter at jeg totalvraket en opel med den for noen vintre siden, den er ikke eu godkjent de siste to periodene men årsavgift for foregående år er betalt.
Denne er en usa import i 97 så den har litt annerledes baklys og slikt sammenlignet med norske utgaver, har også originalt security system, hengerfeste og ledningsnett for originale spredere.
Den er hevet med 2" ome komplett sett, men dette er ikke blitt ført inn i vognkort da det aldri har blitt påpekt i eu kontroll, men papirer kan skaffes fra bg-nor da det er kjøpt derfra, ellers så følger det med slitte sommerdekk på alu felger og forholdsvis gode vinterdekk på originale alu felger.

Kjente feil på den er at aircon ikke virker, dette sannsynligvis pga lekasje. kast i bremser foran, liten sprekk i bakluke etter kolisjonen samt bulken ved tanklokk, det er også rusthull i begge kanaler.

Kan selge den enten som et rest objekt eller delebil, bilder kan ordnes hvis ønskelig.
Pris vil jeg anntyde til rundt 6000 uten årsavgift betalt, hvis jeg skal betale årsavgift så tilkommer såklart denne til prisen, og joda prisen kan diskuteres, men skambud frabes.
Kan kontaktes på 45819616 svarer kun på sms før 1600, men kan svare telefon etter, eller mail jebakken4@gmail.com
modify_inline.gif