Gå til innhold



Foto

Myk bremsepedal 99 Suburban

bremser

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Bastesen

Bastesen

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 11 Innlegg:

Posted 10 October 2018 - 14:42

Har en 99 Suburban 6,5L hvor bremsene plutselig ble myke. Sjekket beholderen på hovedsylinderen og det fremste kammeret var da tomt for bremsevæske. Siden beholderen er 2 delt lurer jeg på om noen har formening om hvor lekasjen kan være siden bare det fremste kammeret er tomt? Klarer ikke å finne noen lekasjer på noen av rørene ut til hjulene. Det er fukt mellom hovedsylinderen og servoen(hvis det er den som står mellom sylinderen og torpedoveggen)? Ser jo at det er mange som sliter med myk pedal på disse bilene, men det er jo ikke slik det skal være. Hvorfor er beholderen 2 delt? Vurderer å bestille ny hovedsylinder, men er jo ikke sikker på at dette vil løse problemet. Vil jo tro at det er flere som har haddt samme problem som meg?Suburban.jpg



#2 manfred

manfred

    Grand offroader

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 982 Innlegg:

Posted 10 October 2018 - 16:10

Skulle inte tro att din huvudcylinder är defekt, då hade nog hela behållaren varit tom.

Du har 2 delat system som gör att du nästan aldrg tappar all bromsverkan (2 kammare)

 

Tänker att du har läckage ute i systemet. fyll på och kontrollera. Läckaget kan ha varit under längre tid, är inte så mycket vätska i en kammare. Så de är inte alltid så synligt.

Ett läckage i trumma bak tex kan nästan bli borta i bromsband o damm (stöv). 

 

Att pedalen känns svampig är en grej men pedal i botten då är de fel. Hydrabooster har mycket mer kraft så de får vi leva med.

 

//M