Gå til innhold



Foto

L200, DoubleCab Instyle+ 2012 mod


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 EndreB

EndreB

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 2 Innlegg:

Posted 30 April 2020 - 18:00

Hei.
Er akkurat kommet hjem til nord Norge etter å hentet en mitsubishi l200 på Østlandet. 2,5 L, 178 hk. Bilen har bare gått 113000 km og er nylig euok. Også fulgt alt av servicer på merkeverksted.

1.
15 min før jeg var hjemme kjørte jeg opp en lang bratt bakke på tørr vei. Tenkte jeg skulle teste påslaget å ga gass. Lå i 60 kmt. Den øker til 70, før den begynner å hakke på giret. Er automatgir og sto i drive. Akkurat som den leter etter rett gir. Klarte ikke å akselere mer før jeg var ferdig med bakken. Dette skjer ikke på flatmark. Bien som har en ide på hva det kan være? (girolje skiftet for 5 mnd siden).

2. Da jeg overtok bilen testet jeg fordelingskasse på den lille girspaken. Den glei lett i 4høy/lav og sperre. Nå derimot er det ekstremt tungt å få den i gir. Indikasjonslampen blinker på forhjulene i 5-10sek når jeg tar den tilbake til bakhjulstrekk. Noen som har en formening på dette? Kjørte ca 180 mil nordover etter jeg hentet bilen. Kun på tør vei og kun med bakhjulsdrift. Sjelden over 90 km/t.

Har bestilt time hos merkeverksted. Det lukter vel reklamasjonssak. Ringte selger med en gang jeg kom hjem. Og han ble helt satt ut.

Takk for svar.