Jump to content



Photo

Kan noen forklare m


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tittigulle

tittigulle

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 10 posts
  • Kjønn:Kvinne
  • Sted:østfold
  • Mine Kjøretøy:
    daihatsu rocky, bmw 320i og vw jetta

Posted 16 December 2021 - 14:19

Har en tahoe 99 mod... har bytta bremseklosser og skiver forran... på vei hjem begynte ABS lampa og lyse.. det eneste jeg gjorde dagen etter var å etter stramme hjulmutterene og lampa forsvant... men det har vært noe små merkelig oppførsel på bremsepedalen en gang i blant.. de få gangene jeg har kobla inn 4hjulstrekken for kortere perioder så har abs lampa lyst og jeg har kjent litt rykninger i brems og servo😱😱
Men så kom snøen og glatte veier og jeg måtte kjøre med 4wd på i ca 4 mil til sammen og plutselig ved lavt turtall mister jeg servo og bremser😳må si jeg våkna litt da😅 nå har jeg kjørt en tur med bilen uten 4wd og problemet vedvarer.. har også lagt merke til at ved svinging ved lavt turtall så har servopumpa begynt å bråke...... kan noen fortelle meg hva som skjer og hva som er galt??

#2 Jonta

Jonta

    Grand offroader

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 786 posts
  • Kjønn:Mann
  • Garasje:
  • Mine Kjøretøy:
    96 Chevrolet Silverado.
    82 VW LT-31 camping brakke.
  • Klubb:-

Posted 21 December 2021 - 20:05

Hvis du har dårlig bremser og tung styring, tyder det på at det er noe galt med servopumpa. For lite olje? Mener å huske at det var noe som kunne løsne på servopumpa som reimhjul og aksling. Slik at om reimhjulet og aksling går rundt, trenger ikke nødvendigvis pumpedrevene å gå rundt.

 

Med abs varsel som kommer å går, så tyder det på dårlig kobling (jording) i sensor. Sensor og koblinger kan ha fått seg en liten trøkk under bremseskift. Fort gjort med gamle ledninger og sensorer..