Gå til innhold



Foto

Stengt kjøreområde


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 hph

hph

    Skogens Konge

  • Supermedlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1052 Innlegg:

Posted 30 October 2004 - 23:00

Ja, da var det siste lovlige treffet på Helgelansmoen gjennomført. Med masse biler og folk så ble det gøy. Trophy oppgaver som blindekjøring og presisjonskjøring var morsomt. Frikjøringa etterpå ville liksom ingen ende ta siden dette var siste gangen vi fikk lov til å kjøre.

Helgelandsmoen har vært ett militært område helt til Forvarsbygg bestemte seg for å legge det ned og flytte til Rena. Vi hadde tillatelse fra Forsvaret, Politi og kommune som eneste utenforstående til å kjøre i stridsvognsløypa. Etter 10-12 år uten en eneste klage så mente vi att vi hadde oppført oss eksemplariskt. Igrunn så var det heller ikke vår skyld at området ble totalsteng for motoferdsel. Etter at forsvaret flyttet ut fra Helgelandsmoen så tok flere og flere seg tilrette med kjøring av crossere, firhjulsmotorsykkler, trialsykkler osv. Det var kjøring til alle døgnets tider, politiet ble koblet inn når klagene kom og man løste det på aller enkleste måte;STENGT FOR ALLE.
Derfor alle offroad interesserte; ta vare på de områdene dere har!

Jeg lar ett bilde representer hva vi mener om dette:





Petter'n

82 Hi Lux - V8 - spiralfjæring - 37" - stepside - cab.
www.ringerikeoffroadklubb.no

#2 bam

bam

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 188 Innlegg:

Posted 03 November 2004 - 00:00

Drit kjipt at en gjeng med brødhuer med crossykkel skal ødelegge for en gjeng med usedvanlig kjekk og grei ungdom, men slik er det jo her i verden.
Får håpe det ikke tar så veldig lang tid før vi har fått et nytt område. Nå som vi ikke får kjørt så kan jo alle bruke all tid og energi til å jobbe med å få til noe.

Bjørn Atle
Ringerike offroadklubb
32123825/97142523