Gå til innholdFoto

det trengs en ny giv!!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Tommy

Tommy

    Pirate....

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6300 Innlegg:

Posted 20 February 2005 - 00:00

Noe må gjøres folkesn for at GPS-Challenge skal overleve..

her er min mening med hva som må bli bedre

Nettsiden
Siden er bra, men innbydelser kommer allt for seint, resultater mangler totalt.

Terminliste
Man setter opp en terminliste uten å ta hensyn overhodet til deltagere, de aller fleste deltagere er i dag biltrial folk. Når de 2 første løpene koliderer med biltrial arrangement samt det siste så sier det seg selv at sessongen blir vanskelig.

Arrangører
Det bør innlemmes flere arrangører, Arrangørene må ta hensyn til regler og terminlister som allerede er satt opp, når Bergum uten videre dropper alle regler, kjører en klasse, og enkelt sier at dette er utenfor cupen selv om løpet står i terminliste... blir det totalt feil,. jeg tror det var grunnen til at løpet ble avlyst grunnet få deltagere.

Entusiasme
Vi må få tilbake entusismen, dette er utrolig gøy, og å delta er like mye en opplevelse som en konkurranse, slik var det i starten, men vi har etterhvert kjørt oss fast her, Vi må alle bli flinkere til å få med folk, det må også gjøres grep fra arrangøren for å få dette til. de beste ambassadører er deltageren selv..

Regler og gjennomføring
Kanskje arrangørene bør gå igjennom regler, kanskje vi må tebke på nye måter å arrangere dette på, nye områder bør testes, nye konsepter like så.. man må hele tiden fornye seg.. finne gode løsninger tar tid..


Håper at vi får dette på hjula igjen gutter.. slik det er nå blir dette bare halvgjort og da er det bedre å la være.. synd men sant

Tommy Olsen