Gå til innhold



Foto

Oppdatert layout/bilder/tekst www.ford-project.com


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
105 replies to this topic

#101 Øystein

Øystein

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1655 Innlegg:

Posted 12 September 2005 - 23:00

Når du går ut på den måten du har gjort, så må du tåle at folk sier hva de mener.
Jeg er forøvrig enig med HH i at du ikke gjorde god nok jobb når du kjøpte bilen. Det er 2 ting som er MYE viktigere enn en simpel NAF-test: Se bilen live og prøv den.


Kopi av melding:
Er meget stolt av bilen jeg, elsker bilen over alt på jord.
Opprinnelig postet av Denominator



Og husk for all del at det er en klump av stål og plast. En dårlig klump tilogmed...

blink.gif

#102 VCE

VCE

    4x4-Høvding

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2374 Innlegg:

Posted 12 September 2005 - 23:00

bruktbilselgere må man regne med at snyter deg, uansett. men at naf er "kjøpt og betalt", er noe du er HELT uskyldig i. saksøk naf, og send bandidos på bruktbilselgeren.


1988 Chevy Subb 6.2D - th400 - 208 - 315/75-16

Fullsize or no size


#103 GP

GP

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 386 Innlegg:

Posted 13 September 2005 - 23:00

Enig m. VCE, ønsker du å ta noen her så må det vel være NAF-stasjonen som har godkjent bilen. Er jo i utgangspkt. ikke mye penger denne bilen har kostet deg heller da, og at den ville koste deg litt å beholde på veien må du jo ha regnet med. Jeg tittet lenge på denne bilen selv da den lå på www.finn.no. Snakket på et tidspkt. med selger ang. kjøp og husker at han stresset voldsomt og opplyste at bilen var så godt som solgt (var ikke deg han ref. til da.) Jeg skjønte raskt i løpet av samtalen hva slags type bruktbilselger jeg snakket med og noen bjeller må ha ringt hos deg også når du hadde samtaler med denne mannen, videre så må du ha vært klar over sjansespillet du tok ved å kjøpe usett en 80-talls amerikaner til 35.000 kr. Hadde bilen vært restaurert el. blitt tatt skikkelig vare på så ville den jo ikke hatt den prislappen den hadde, og noe bilkupp kan man ikke regne med å gjøre i en bruktbilbutikk for Amcars? Det virker på meg som om du har handlet bil med hjertet tross dårlige odds og blitt skuffet, dette må du nok ta ansvar for selv. Jeg håper du klarer å få bilen i skikkelig stand og ønsker deg lykke til med restaureringen.


GP

Wrangler 92, man. 4.0L High Output.

#104 DECEPTICON

DECEPTICON

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 345 Innlegg:

Posted 14 September 2005 - 23:00

har kjøpt meg en gammal pajero og kunne tenkt meg nye hjul og heise sett...noen som gidder å sponse meg me det eller?,,,,,,det er vel ingen som gidder å sponse deg i en bil du har kjøpt og skal pusse opp og bygge om til 4wd...greit at du er blit lurt og det syns jeg er beklagelig men det er jo ikke akkurat lite penger du spør etter og det er i utgangwspunktet en gammel bil,,,hadde det vært noen 1000 lapper for å kompensere litt på kjøpet så hadde kansje folk gitt en slant men 150 000 kr for at du skal bygge drømmebilen og sko den me stoooore dekk og filt på planet er høl i huet.....det er ikke så gjevt me yankee stål

gas gas ec 300 selges

#105 HardKåre

HardKåre

    Skogens kongle

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 7424 Innlegg:

Posted 14 September 2005 - 23:00

Kopi av melding:
Men jeg gidder ikke starte en diskusjon med person av din karakter. Så vær så vennlig å spar meg for det kvalme oppgulpet ditt!!
Opprinnelig postet av Denominator

Way to get sympathi, D! fish.gif Skikkelig unødvendig svar av deg... fish.gif Har vært på din side hele veien i kampen din, men hvis det er SLIK du reagerer på tilbakemelding så er det egentlig ikke rart du ikke kommer noen vei...

Du kan jo f**n ikke sammenligne et dårlig bruktbilkjøp med å bli frastjelt DEKKENE PÅ BILEN DIN!!! Ditt eget ansvar at du ikke dro og så på bilen selv. fish.gif


If it ain't broken, you haven't been looking good enough!

#106 HH

HH

    Grand offroader

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 603 Innlegg:

Posted 14 September 2005 - 23:00

Kopi av melding:
HH : Og du mener å påstå at jeg IKKE er et uskyldig offer? Jeg tok de forhåndsregler som var mulig, såpass langt unna uten personlige oppmøte. Og når jeg på toppen av dette fikk en naf-rapport som også viste til det samme som selger fortalte, da så jeg på dette som rimelig sikkert. Men jeg gidder ikke starte en diskusjon med person av din karakter. Så vær så vennlig å spar meg for det kvalme oppgulpet ditt!!

Mitt utspill om kronerulling var vel egentlig ment som ironi/sarkasme, men det vel ikke lett å forså av selvhøytidelige småjævler uten sans for slik.

Opprinnelig postet av Denominator




Takk for hyggelig tilbakemelding. fish.gif Mine kommentarer om det å bli lurt av sleipe bruktbilselgere var av generell karakter. Den konkrete saken din har jeg faktisk ikke nevnt, bortsett fra at jeg ønsket deg lykke til videre i kampen mot selgeren som lurte deg.

Du sammenligner din sak med de tyveriene som skjedde på Rena og virker overrasket over at du ikke har fått like mye sympati. Greit nok, men dine påstander om at at dette skyldes dobbeltmoral er jeg helt uenig i. Forklaringen din om at utspillet var ironisk ment får hver enkelt gjøre seg opp en mening om...