Gå til innhold



Foto

Ny Offroadansvarlig i NBFs Ferdighetsseksjon


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 NBFs Ferdighetsseksjon

NBFs Ferdighetsseksjon

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 272 Innlegg:

Posted 22 May 2005 - 23:00

Undertegnede har hatt ansvaret for offroad-grenene i Norges Bilsportforbund siden sporten ble tatt under paraplyen tidlig på `90 tallet.
Det er derfor på høy tid å slippe til nye og friske krefter til, ettersom hverken tid eller engasjement strekker til lenger.
Som offroadansvarlig i NBFs Ferdighetssekjon er man hovedansvarlig for utvikling og redigering av reglementene, kontakt med nye og etablerte arrangører og ikke minst utdanning av nye funksjonærer.
Arbeidet kan på mange måter likestilles med å ta et styreverv i en klubb, dvs dette foregår på frivillig basis og direkte utlegg vil bli dekket av NBF.
Har DU et brennende engasjement for offroad og den nødvendige, kompetanse hører vi gjerne fra deg så snart som mulig. Kontakt undertegnede eller ta direkte kontakt Trond Bakkom i NBFs sekretariat.



Ferdighetsseksjonen
v/Arne Johannessen
tlf. 908 45 664

#2 NBFs Ferdighetsseksjon

NBFs Ferdighetsseksjon

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 272 Innlegg:

Posted 21 July 2005 - 23:00

Det finnes desverre ingen som ønsker å ta over som offroadansvarlig i Ferdighetsseksjonen, slik at dette ansvaret nå tilegges forbundets ansatte sekretær. Pr i dag er dette Trond Bakkom. men etter omorganisering i forbundet vil Sjur Voldmo i høst ta Tronds plass i Ferdighetsseksjonen.

Tommy Olsen har i lengre tid vært seksjonens ressursperson for Biltrial, men Tommy kommer nå inn som fullt medlem av Ferdighetsseksjonen og tar ansvar for denne grenen.
Undertegnede vil heretter kun ta hånd om Formula Offroad.

Vi ønsker også å knytte til oss flere fra miljøet og danne undergrupper for å lette arbeidet. I tillegg ser vi også etter en person som ønsker å jobbe aktivt med den videre utvikling av Terreng Touring. Forslag mottas med takk.


Ferdighetsseksjonen
v/Arne Johannessen
tlf. 908 45 664

#3 NBFs Ferdighetsseksjon

NBFs Ferdighetsseksjon

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 272 Innlegg:

Posted 27 July 2005 - 23:00

I forbindelse med endring av ansvarsområdene, vil denne brukerprofilen legges ned. For spørsmål vedr. Biltrial send PM eller mail til Tommy, for spørsmål vedr. Formula Offroad send PM eller mail til Arne.


Ferdighetsseksjonen
v/Arne Johannessen
tlf. 908 45 664