Gå til innhold



Foto

Harstadtreffet i september


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Skogens Kongle

Skogens Kongle

    Offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPip
  • 62 Innlegg:

Posted 11 September 2005 - 23:00

Jeg har vært abonent på forumet lenge å er medlem i Nordland offroaders. Dette treffet var vellykket syns jeg, selv om jeg snakker uten erfaring. Dette var mitt første møte med treff, men det ga liksom "meir" smak.. med andre ord, ikke siste gangen denne karen drar på treff.
Det var overraskende at det skulle være en konkuranse, men egentlig gikk det vel brukbart bra. Jeg er "skogens Kongle", så jeg har kjørt i skauen før, men dette var jomfru tur for meg og min kjære Cherokee, som jeg faktisk ikke hadde "prøvd" i skau før treffet.
Jeg skal ikke bruke det som en unnskyldning for begredelig resultat.. kjørte jo med "slicks" he he, men ikke det heller er en unnskyldning..biggrin.gif
Cherokeeèn ble kjøpt etter å ha kjørt "biske" volvo turbo en stund.... skogens kongle savnet muligheten til å "parkere" hvor som helst.
Jeg skal ikke bruke spalte plass for å skryte av Jeep, men jeg er imponert over at bilen er egnet til cruising i høy fart på vei, å samtidig klatrer relativt uanstrengt i skauen..wink.gif
Jeg kommer tilbake til Harstad neste gang det blir treff!!!! Men med "DEKK" he he.. kanskje kommer den "senka" bilen min opp litt åsså...
Jeg forhørte meg litt om før jeg kjøpte den, å meningen om hvor bra en Jeeep Cherokee er, varierte som smaken på "farger"... min beste offroadkompis, Vikingen mente at de ikke var noe særlig, men som sagt det skrives og sies gode eller dårlige ting om alle biler.
Jeg sitter her (uten halve eksosanlegget og uten fansy ryggelys) og er imponert av Jeepèn!!biggrin.gif De gamle 31" er ikke egnet til annet enn å se litt barske ut, da de er uten mønster.. Så lenge jeg unngikk bløt jord, så gikk det bra. Jeg forsøkte meg åsså på løypa til modifisert-gutta, når det var åpent for frikjøring, å klarte det!!! Jeg bytter ikke ut Cherokee før bensinprisen blir 50 kroner litern:devil:
Jeg vil på vegne av meg selv takke for ett vellyket treff med mange påmeldte (og takk til Vikingen og co. som lot meg sove i vogna), jeg er ingen "kjæmpe", men baksete i cherokee er ikke langt nok til å ligge en hel natt i.. he he

Til sommeren tror jeg at det blir Rena-tur for "kongla"...(bør vel bytte navn til Chero-king-kongla eller no?)

En av løypene


Ettersom kjøring i utmark, normalt ikkje e tillatt.. så e d greit å kom sæ raskt til og fra terrenget. Derførr: e d bedre å ha 4.0 Liter bensin... enn ei snegle som bruka diesel!!