Gå til innhold



Foto

Lys Chevrolet. (med nye bilder)


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
100 replies to this topic

#101 athronds

athronds

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 322 Innlegg:

Posted 20 January 2006 - 00:00

Kopi av melding:
Kopi av melding:
vis eg har skjønt rett så tåler ikkje den orginale lys bryter 4 nerlys? kan de vere grun til at eg har bytta lys bryter nokon gonger på v10 pickup min?

tov l espelid

Opprinnelig postet av TLE



Det påstås det her på forumet. Uansett må det monteres relé når det gjelder lys. Det blir mange ampére som skal igjennom kretsen og det tåler ikke en normal 12 V bryter, den smelter eller i værste fall så tar ledningsnettet fyr. KUN styrespenning gjennom bryteren; 12 V og liten ampérestyrke.

...hvorfor sloss om en ball når man kan leke med biler..??!!

Opprinnelig postet av PerI



De orginale nærlysene som får strøm via lysbryteren vil også lyse litt bedre om dere trekker en ny ledning via rele og bare bruker den ledningen som orginalt går til nærlyspæra som styrestrøm til releet. Det kommer av at man i de fleste tilfeller har et spenningsfall over lysbryteren, og at ledningene blir unødig lange.. Tror det har vært nevnt på forumet her før også. Måler dere spenningen på pæra når bilen går bør man ha 14V. På min dodge som har en helt elendig lysbryter som faktsik blir så varm at man kan brenne seg på den, så har jeg bare 11,5V på pæra.


EDIT: Sorry gutta.. det jeg mente sto jo alerede i denne tråden http://www.offroad.n...?TOPIC_ID=46728