Gå til innhold



Foto

Inn med gearkasse...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 RiceCooker

RiceCooker

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 114 Innlegg:

Posted 13 April 2006 - 23:00

Har byttet motor i min -87 trooper. Selve motorbyttet gikk greit, men har fått trøbbel nå som gearkassa skal på plass igjen. Samme f... hva jeg prøver får jeg ikke kassa langt nok mot venstre, "klumpen" til startmotoren tørner i karosseriet slik at akselen ikke treffer i clutchen. Og så lenge akselen ikke treffer, får jeg heller ikke kassa de nødvendige cm frem slik at "klumpen" går fri. Fatter ingen ting av dette, da det gikk utrolig lett å få kassa bakover ved demontering. Har prøvd alle mulige vinkler på motoren (heise bakenden opp eller ned) men problemet er og blir at kassa skulle vært et par cm lenger til venstre.
Har noen vært borti noe lignende? Finnes det noen gode tips for å få dette på plass igjen? (Har også løsnet på motorfestene og prøvd å vri motoren mot høyre, uten at det hjalp noe særlig.)

#2 RiceCooker

RiceCooker

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 114 Innlegg:

Posted 15 April 2006 - 23:00

Hallo igjen, gearkassa er på plass igjen! Det var falsk alarm angående at kassa tørnet i karosseriet, det viste seg at det var en blikkplate som ligger utenpå fra torpeoveggen og ned mot startmotoren som hadde kommet ut av sitt opprinnelige leie som var i veien. Litt lett massasje med brekkjern og kassa kom på plass lett som bare det. Så nå er motoren igang, nyoverhalt med nye bærelager,rådelager,thrustlager,kamlager og nye stempelringer. Startet så og si på første forsøk og alt ser ut til å være i orden sålangt..bortsett fra at det lekker olje i framkant av bunnpanna da, men det lar seg vel ordne. Så nå er troopern snart klar for the road again!