Gå til innhold



Foto

Idiotiske innlegg når noe skal selges


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
42 replies to this topic

#41 Rudi

Rudi

    Grand offroader

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 584 Innlegg:

Posted 16 November 2003 - 00:00

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>Sitat:<hr height=1 noshade id=quote>Vi hjelper hverandre her inne, ikke sant? Da syns det er greit å kunne advare uvitende offroadere mot å f.eks. kjøpe en gammel sliten vinsj til mer enn en ny koster. Ikke for å ødelegge for selger, men for å "redde" som kan bli lurt. <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Det er faktisk sant.
Så en som skulle selge softtop til Jeep, brukt 2-3 sesonger,for 9900??
Billig det når Jeepforhandleren krever 25 tusen???
Bestiller du fra USA, kommer det vel på 4-5 tusen.
Tror annonsen sto på Motorbørsen, hadde den stått her, hadde det vel blitt reaksjoner håper jeg.


For Haugland 4springarlag
Rudi
Kreativ konsulent og sjefssjenker

#42 Solo

Solo

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 140 Innlegg:

Posted 11 November 2003 - 00:00

Takhøyde må det være på et forum som dette. Må si at de ALLER FLESTE her er veldig hyggelige, er seriøse og kan veldig mye om sin hobby! Jeg har ikke vært med så lenge, men har allerede fått en rekke gode tips.

Takk for et godt forum!!

-OIIIO-

#43 Driving

Driving

    Skogens Konge

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1626 Innlegg:

Posted 11 November 2003 - 00:00

Dette blir jo litt mer et spørsmål om "forumet/miljøet" skal være eksluderende eller innkluderende når spørsmålet om alder blir tatt opp. Skal det egentlig settes noen nedre/øvre aldersgrense for når en interesse kan begynne/utøves. Ser at alderen 13 og 16 år dukker opp, nei ingen av dem har lov til å kjøre på offentlig vei. Men da blir det jo også fort et spørsmål om denne interessen mest utøves på private/lukkede baner eller offentlig vei !!!. I så fall er reglene litt forskjellige. Men jeg mener at det ville være ille å stenge folk som kanskje begynner å få interesse for nettopp offroad ute av forumet.

For ikke å snakke om praktisk umulig å "håndheve", alle som har en pc med nett tilknyttning kan gå på forumet og en tekstlinje med "kun for personer over 18 år" vil ikke hindre noen.

Jeg mener det derimot vil være bedre å ønske de aller fleste velkommen for å få spredt interessen og øke mulige innspill/meninger.

Er helt enig med gjennomgangstonen i dette emnet, nemlig at det er ikke noe vits bare å skrive "bull" for bare ha noe å skrive. Da spesielt på visse forum emner, som fort vil skape irritasjon hos den personen som har startet innlegget(som kanskje har prøvd å være seriøse).

Men da igjen kan det ofte være "folk utenifra"(Dette forumet er tilgjengelig for min 500. millioner mennesker, satser på at de som ikke kan norsk ikke gidder å prøve, så da blir taller nærmere 2 mil.) som bare kan slenge seg på uten mål og mening. Dette kan fort føre til irriterende "tulle" innlegg, med en begrenset mulighet for å kunne forhindre det.

Er det derimot folk som frekventere forumet med en genuin interesse så burde de være så oppegående å la være legge ut "piss", noe jeg tror de fleste er. Allikevel burde det være litt spillerom og takhøyde i forumet hvis ikke blir nok dette et kjedelig sted. <img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>


Endret av - driving on 11 nov 2003 08:51:48