Gå til innhold



Foto

Hjelp trengs vedr VW Passat


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 gholm

gholm

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 1 Innlegg:

Posted 08 January 2009 - 18:02

Hei!

Vi har en Passat 2003 modell. For et par mnd siden så begynte ESP lampa i dashbordet å lyse og bilen dro ikke skikkelig når den var kald. Når vi startet bilen og den var kald, så lyste den ESP lampa. Så snart bilen ble varm, så kunne vi skru av bilen og starte den igjen på nytt, så var feilen borte.. og bilen gikk som en klokke.

Vi hadde bilen inne på 2 verksteder for å teste sånnt måleintrument, og det dukket opp feil på dyse 2.. Møller ringte oss for å fortelle dette.. og det var såååå mye om og men hva som måtte gjøres.. virker ikke som om de hadde lyst på jobben engang.. De sa at de måtte ta av topplokket.. bare det kom til å koste endel 1000.... så måtte de begynne å demontere motoren osv.. Vi ble litt skremte av dette.. og så for oss en pris på mange mange 1000..

Vi spurte om feilen kom til å bli værre om vi kjørte med den.. og begge verkstedene mente at det kom den ikke til å bli. Så vi valgte å kjøre litt til med den..

De 2 siste dagene nå så har ikke bilen vært som den har vært.. nå forsvinner ikke feilen selv når bilen er varm.. Det høres/kjennes ut som om den kun går på 3 sylindere.. Den drar ikke i det hele tatt.. eneste måten vi kommer oss frem på er å ha bilen i 2 gir og nesten gi bånn gass...

Noen flere som har opplevd dette? Eventuelt noen som har noen tanker om hva det kan være? Det er en 1,9 TDI

På forhånd takk for svar;)

Mvh Gry

#2 svk

svk

    offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3980 Innlegg:

Posted 08 January 2009 - 21:43

pga esp-lyset så kan høres ut som defekt tempføler(G62) ..men dyser er også en kjent feil på disse motorene.

vil råde deg til og bytte møllerverksted..
HAR LYSTPÅ SKIKKELIG 4X4 IGJEN....