22.05.2005, 23:00
noen som vet aldersgrensa på å øvelsekjøre med C1??? og prisen på C1 lappen?
born offroad
livi'n offroad
probably dyin offroad
born offroad
livi'n offroad
probably dyin offroad
|
øvelseskjøre C1
|
|
22.05.2005, 23:00
noen som vet aldersgrensa på å øvelsekjøre med C1??? og prisen på C1 lappen?
born offroad livi'n offroad probably dyin offroad
22.05.2005, 23:00
Om eg kje er heilt på jorde så må du ha B får å få øvelseskjøra på C1 - altså 18år og ha lappen får bil...
Prisen er vell greiast å hørra med dine lokale kjøreskule <b>tåffår</b> - <i>928 52 178</i> ![]() <font color="blue">zuki sj413</font id="blue"> - <font color="red">vitara`n</font id="red">
22.05.2005, 23:00
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Om eg kje er heilt på jorde så må du ha B får å få øvelseskjøra på C1 - altså 18år og ha lappen får bil...<i><div align="right">Opprinnelig postet av tåffår</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Neida, du er ikke i nærheten av jordet engang <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">§ 1-3 Krav til elev (1) Øvingskjøring med kjøretøy må ikke finne sted tidligere enn to år før det tidspunkt eleven etter sin alder kan få førerrett for den aktuelle kjøretøygruppe etter førerkortforskriften, jf. vegtrl. § 26 annet ledd. (2) For øvingskjøring i klassene C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D og DE kreves det at eleven har førerrett i klasse B. Kravet om førerrett i klasse B gjelder ikke for elever som i det offentlige skoleverk gjennomgår yrkesopplæring i samsvar med direktiv 1976/914/EØF. Disse elevene kan også starte supplerende øvingskjøring ved godkjent trafikkskole. (3) Person som har sperrefrist for erverv av førerrett etter vegtrafikkloven § 24 a, eller har fått førerkort beslaglagt eller inndratt, må ikke øvingskjøre med førerkortpliktig kjøretøy i denne perioden uten politiets samtykke. (4) Person som har kjøreforbud for førerkortfritt kjøretøy, må ikke øvingskjøre med slikt kjøretøy eller med førerkortpliktig kjøretøy i denne perioden uten politiets samtykke.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> |
|
« Neste nyere | Neste eldre »
|