21.10.2006, 23:00
Det som skjer når man sletter en fil er at man stryker filnavnet fra innholdslista, og gir beskjed om at blokkene på harddisken kan brukes på nytt. Etter hvert som man lagrer nye ting vil de gamle blokkene fylles av ny informasjon, men i mellomtiden finnes det altså biter av det gamle dokumentet rundt omkring på harddisken.
Først bil, så verksted håndbok!
Først bil, så verksted håndbok!

