08.11.2006, 00:00
Har sjekket litt rundt dette temaet. http://www.lovdata.no/for/sf/sd/td-1994100...4-0918-038.html
§ 38-2. Tilhengerkopling på bil
3. Bilens trekkdel skal ha en kule med diameter 50 mm.
§ 38-5. Tilhengerkopling, drag på tilhenger og tilhengerredskap
1. Bestemmelsene i denne paragraf gjelder for tilhenger/tilhengerredskap til personbil, varebil og to- og trehjulede motorvogner.
3. Tilhenger/tilhengerredskapens dragdel skal passe til trekkdelen.
Noen som blir klokere? Jeg synes den var litt tvetydig.
Frank
Det er ikke farten som dreper, det er smellen.
Eller som vi cowboys sier; It's not the fart that kills, it's the smell.
§ 38-2. Tilhengerkopling på bil
3. Bilens trekkdel skal ha en kule med diameter 50 mm.
§ 38-5. Tilhengerkopling, drag på tilhenger og tilhengerredskap
1. Bestemmelsene i denne paragraf gjelder for tilhenger/tilhengerredskap til personbil, varebil og to- og trehjulede motorvogner.
3. Tilhenger/tilhengerredskapens dragdel skal passe til trekkdelen.
Noen som blir klokere? Jeg synes den var litt tvetydig.
Frank
Det er ikke farten som dreper, det er smellen.
Eller som vi cowboys sier; It's not the fart that kills, it's the smell.

