20.11.2006, 00:00
Denna var kul
§2 .... Det samme gjelder opparbeidd veg som ikke er brøytet for kjøring med bil.
Med det menas att om vägen inte är bröytet så bryter du mot §2.... då skall vi se... kan jag dra den för arbetsgivaren när jag inte klarar att köra till jobben klockan 05:00 för att riksveien inte är bröytet ?
Mvh Andreas Eriksson
www.terrangbil.net allt om Volvos Terrängbilar.
§2 .... Det samme gjelder opparbeidd veg som ikke er brøytet for kjøring med bil.
Med det menas att om vägen inte är bröytet så bryter du mot §2.... då skall vi se... kan jag dra den för arbetsgivaren när jag inte klarar att köra till jobben klockan 05:00 för att riksveien inte är bröytet ?
Mvh Andreas Eriksson
www.terrangbil.net allt om Volvos Terrängbilar.

