Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Godkjent med vinsj??
#6
Vinsjfester må også møte §14-3 i Kjøretøyforskriften som finnes på www.lovdata.no

Dette vil i praksis si at det skal dokumenteres av et uavhengig laboratorium at de er i henhold til EU-direktiv 74/483, 87/354 eller 92/114.
Svar


Meldinger i denne tråden
[Ikke noe emne] - av norwegian redneck - 25.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av Big noZ - 25.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av HardKåre - 25.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av Navara01 - 25.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av ktveide - 26.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av Stig - 28.11.2006, 00:00
[Ikke noe emne] - av Lipton - 01.12.2006, 00:00

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)