30.05.2006, 23:00
Er det noen som kjenner litt til denne, og kan forklare litt om hva som tilates av modifikasjoner av kjøretøy godkjent etter denne paragrafen?
|
Kjøretøyforskriften § 1-15
|
|
« Neste nyere | Neste eldre »
|
| Meldinger i denne tråden |
|
[Ikke noe emne] - av athronds - 30.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av Denominator - 30.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av athronds - 30.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av Denominator - 30.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av wazzza - 30.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av athronds - 31.05.2006, 23:00
[Ikke noe emne] - av RamDodge - 31.05.2006, 23:00
|