28.04.2003, 23:00
Er IKKE påbudt med bryter lenger. Forøvrig så har du vel ikke lov til å ha mere enn en 2-3 lykter med 100W i hver? Det skal stå et nummer stemplet i lykteglasset. Som regel 17,5 eller 37,5. Dette er en verdi som skal legges sammen med det som står stemple

