25.11.2004, 00:00
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">har C1 og BE hva må jeg ut med for å få C1E??
Tommy Olsen
<i><div align="right">Opprinnelig postet av Tommy</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
http://www.lovdata.no/for/sf/sd/xd-2004011...19-0298.html#10
langt nede i §10 i Vedlegg 6 - Overgangsregler for førerkort utstedt i henhold til denne forskrift og førerkortforskriften av 23. februar 1979 nr. 4
står det følgande:
Førerett i klasse BEC1, hvor klasse C1 ble påført i 1997, gir førerett i klasse BEC1E, når klasse BEC1E blir påført førerkortet ved utskifting.
mao ser det ut til at en skal få C1E dersom en fekk C1 før 1997 og har BE. Har ikkje sjekka det opp heilt sikkert enda, men eg syns då det ser slik ut i reglane.
Suzuki SJ413JX 31"x10.5"
Tommy Olsen
<i><div align="right">Opprinnelig postet av Tommy</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
http://www.lovdata.no/for/sf/sd/xd-2004011...19-0298.html#10
langt nede i §10 i Vedlegg 6 - Overgangsregler for førerkort utstedt i henhold til denne forskrift og førerkortforskriften av 23. februar 1979 nr. 4
står det følgande:
Førerett i klasse BEC1, hvor klasse C1 ble påført i 1997, gir førerett i klasse BEC1E, når klasse BEC1E blir påført førerkortet ved utskifting.
mao ser det ut til at en skal få C1E dersom en fekk C1 før 1997 og har BE. Har ikkje sjekka det opp heilt sikkert enda, men eg syns då det ser slik ut i reglane.
Suzuki SJ413JX 31"x10.5"

