17.10.2005, 23:00
Dem har nok fult lov til å kreve oversatt den til norsk iflg kjøretøyforskriften..
Kjøretøyforskriften finner du her: http://www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?doc=/...41004-0918.html
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><i>Kap. 6. Nasjonal typegodkjenning av kjøretøy og deler m.m.</i><b></b>
<b>§ 6-9. Søknad om godkjenning</b>
<b>5.</b> Ved typegodkjenning kan ellers forlanges utlevert nødvendig antall deler og utstyr for prøving og nærmere underlag i form av tegninger, beregninger, garantier e.l. i forbindelse med søknad om godkjenning. Det kan videre stilles krav om spesielle undersøkelser ved prøveanstalt.
Ved enkeltgodkjenning kan det kreves fremlagt bevitnelse/dokumentasjon for tilfredsstillelse av angitt standard. Bevitnelsen/dokumentasjonen kan kreves oversatt til norsk hvis den ikke foreligger på norsk, svensk eller dansk.
Bestemmelsen i dette nr. gjelder i tillegg til det som måtte være fastsatt ellers i denne forskrift.
<font size="1"><i>Utdrag fra Kjøretøyforskriften</i></font id="size1">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Kjøretøyforskriften finner du her: http://www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?doc=/...41004-0918.html
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><i>Kap. 6. Nasjonal typegodkjenning av kjøretøy og deler m.m.</i><b></b>
<b>§ 6-9. Søknad om godkjenning</b>
<b>5.</b> Ved typegodkjenning kan ellers forlanges utlevert nødvendig antall deler og utstyr for prøving og nærmere underlag i form av tegninger, beregninger, garantier e.l. i forbindelse med søknad om godkjenning. Det kan videre stilles krav om spesielle undersøkelser ved prøveanstalt.
Ved enkeltgodkjenning kan det kreves fremlagt bevitnelse/dokumentasjon for tilfredsstillelse av angitt standard. Bevitnelsen/dokumentasjonen kan kreves oversatt til norsk hvis den ikke foreligger på norsk, svensk eller dansk.
Bestemmelsen i dette nr. gjelder i tillegg til det som måtte være fastsatt ellers i denne forskrift.
<font size="1"><i>Utdrag fra Kjøretøyforskriften</i></font id="size1">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

