30.01.2007, 23:10
Det blir jo innlogging for hver bruker.
Da ser jo man ikke hva som har skjedd før innlogging.
Så også ut som at man kunne prate privat.
Da ser jo man ikke hva som har skjedd før innlogging.
Så også ut som at man kunne prate privat.


![[Bilde: NTC_signatur.jpg]](http://www.bebe.no/4x4/NTC/NTC_signatur.jpg)