Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragraf 1-15 og 6-11 nr 4.
#12
http://www.amcar.no/page.asp?ParentID=313&...901&Order=2

Fant denne:
<!--quoteo-->QUOTE<!--quotec-->Ved skifte av dekk fra diagonaldekk til radialdekk skal det påses at dekkets bæreevne er tilstrekkelig og at dekket er tilpasset felgen. Det forutsettes overgang til tilsvarende dimensjon for radialdekk, med en maksimal variasjon på ± 5%, jf. STRO-normen.<!--QuoteEnd--><!--QuoteEEnd--> på: http://www.dekkimportorene.no/lovbestemmelser.html
betyr det at vi som har biler tatt inn på §1.15 lovlig kan øke dekkstørrelsen med 5% ?
Noen som har noen inspill på dette?
[Bilde: signatur_truck.jpg]
Svar


Meldinger i denne tråden
[Ikke noe emne] - av Omen - 15.12.2008, 19:19
[Ikke noe emne] - av sven - 15.12.2008, 20:55
[Ikke noe emne] - av svk - 15.12.2008, 21:34
[Ikke noe emne] - av RamDodge - 16.12.2008, 01:23
[Ikke noe emne] - av Omen - 16.12.2008, 01:55
[Ikke noe emne] - av Chevy-LPG - 16.12.2008, 09:13
[Ikke noe emne] - av RamDodge - 16.12.2008, 12:10
[Ikke noe emne] - av SPYDEBERGSKRENS - 03.01.2009, 09:42
[Ikke noe emne] - av Jeeps - 03.01.2009, 12:16
[Ikke noe emne] - av RamDodge - 03.01.2009, 15:36
[Ikke noe emne] - av svk - 03.01.2009, 18:17
[Ikke noe emne] - av keltic - 13.01.2009, 22:35
[Ikke noe emne] - av svk - 13.01.2009, 23:13
[Ikke noe emne] - av keltic - 14.01.2009, 10:37

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)