12.03.2010, 22:36
<!--quoteo(post=1568555:date=12 Mar 2010, 21:39:name=El Duce)-->QUOTE(El Duce @ 12 Mar 2010, 21:39) <{POST_SNAPBACK}><!--quotec-->jasså? sitter du i regjeringa eller noe? [img]style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif[/img]<!--QuoteEnd--><!--QuoteEEnd-->
[img]style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif[/img] hadde det vært så vell, hadde §1-15 vært avskrevet, det ville og blitt avgiftfsritt for alle Ramér + påbud om "stacks" +33". Er sykdom som gav meg parkeringskort for bevegelsehemmede, det inkluderer fritak for bomavgifter/p.avgift.
[img]style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif[/img] hadde det vært så vell, hadde §1-15 vært avskrevet, det ville og blitt avgiftfsritt for alle Ramér + påbud om "stacks" +33". Er sykdom som gav meg parkeringskort for bevegelsehemmede, det inkluderer fritak for bomavgifter/p.avgift.
