09.04.2006, 23:00
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Det er riktig, men med max totvekt på henger på 4500 kg.<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">Kopi av melding:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">C1E er det totalt vogntogvekt max 12 T som gjelder ved lovlig bil/henger .
(Ref BT Arendal )
Ove
<i><div align="right">Opprinnelig postet av Ove</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Terje
chevy rules!
95' sub TIL SALGS.
Det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme svar!
<i><div align="right">Opprinnelig postet av terjebj</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Og hvor finner du dette ?
Se forskriftene :
<font color="blue">§ 3-13. Førerett i klasse C1E
Førerett i klasse C1E gjelder for klasse BE og for vogntog bestående av motorvogn, som omfattes av § 3-8 første ledd nr. 1, og tilhenger hvor samlet tillatt totalvekt for vogntoget ikke overstiger 12.000 kg. Tilhengerens tillatte totalvekt må ikke overstige trekkvognens egenvekt.</font id="blue">
Har du en trekkvogn på total tillat vekt 6 T , kan du trekke henger på total tillat vekt 6 T .
Dette er maxverdiene for henger , dvs har du en henger som skal ut på tur med lovlig maxvekt 6 T og fullt utnyttet, MÅ du skaffe deg en bil på 6 T !!
Så det med 1,5 G bilens totalvekt stemmer ikke ihht forskriftene .
Ove
(Ref BT Arendal )
Ove
<i><div align="right">Opprinnelig postet av Ove</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Terje
chevy rules!
95' sub TIL SALGS.
Det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme svar!
<i><div align="right">Opprinnelig postet av terjebj</div id="right"></i>
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Og hvor finner du dette ?
Se forskriftene :
<font color="blue">§ 3-13. Førerett i klasse C1E
Førerett i klasse C1E gjelder for klasse BE og for vogntog bestående av motorvogn, som omfattes av § 3-8 første ledd nr. 1, og tilhenger hvor samlet tillatt totalvekt for vogntoget ikke overstiger 12.000 kg. Tilhengerens tillatte totalvekt må ikke overstige trekkvognens egenvekt.</font id="blue">
Har du en trekkvogn på total tillat vekt 6 T , kan du trekke henger på total tillat vekt 6 T .
Dette er maxverdiene for henger , dvs har du en henger som skal ut på tur med lovlig maxvekt 6 T og fullt utnyttet, MÅ du skaffe deg en bil på 6 T !!
Så det med 1,5 G bilens totalvekt stemmer ikke ihht forskriftene .
Ove

