10.12.2010, 12:36
<!--quoteo(post=1603506:date=10 Dec 2010, 11:57:name=minim)-->QUOTE(minim @ 10 Dec 2010, 11:57) <{POST_SNAPBACK}><!--quotec-->Tror ikke de krever justering om den nye dekkdimmensjonen skrives inn som "alternativ dekkdimmensjon". Det best er vel å holde stilt om dette om det ikke blir nevnt i tilsvaret du fikk på søknaden din vel? [img]style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif[/img]<!--QuoteEnd--><!--QuoteEEnd-->
Tja...Jeg har vært innom og snakket med saksbehandler i etterkant av at jeg fikk svar på min søknad, og han var tydelig på at dette med dokumentasjon på justert speedometer var påkrevt. I svar på søknad derimot står det ingen ting om dette... men den har en tydelig referanse til kjøretøyforskriften § 13. punkt 6. Husker ikke om det står noe om speedometer der. Det er spørsmål om dette ikke blir "eneste lovlige" dekkdimmensjon ved en endring/godkjenning, eller om det blir ført inn som "alternativ dekkdimmensjon" i vognkortet. Uansett så vil jo speedometeret vise feil for en av dimensjonene om man kan ha orginal og "alternativ" dimensjon.
Tja...Jeg har vært innom og snakket med saksbehandler i etterkant av at jeg fikk svar på min søknad, og han var tydelig på at dette med dokumentasjon på justert speedometer var påkrevt. I svar på søknad derimot står det ingen ting om dette... men den har en tydelig referanse til kjøretøyforskriften § 13. punkt 6. Husker ikke om det står noe om speedometer der. Det er spørsmål om dette ikke blir "eneste lovlige" dekkdimmensjon ved en endring/godkjenning, eller om det blir ført inn som "alternativ dekkdimmensjon" i vognkortet. Uansett så vil jo speedometeret vise feil for en av dimensjonene om man kan ha orginal og "alternativ" dimensjon.

