15.09.2011, 13:41
Helt enig med det første innlegget. Godt skrevet!
Og så har jeg hørt at man ALDRI får sletta den info'en som man har lagt ut på FB, sjøl om man melder seg ut...
Kanskje dette er et feil rykte? Kan noen bekrefte eller avkrefte det?
Og så har jeg hørt at man ALDRI får sletta den info'en som man har lagt ut på FB, sjøl om man melder seg ut...
Kanskje dette er et feil rykte? Kan noen bekrefte eller avkrefte det?

