27.02.2012, 19:04
2012_02_27_18.25.00__1280x476_.jpg (Størrelse: 478.42 KB / Nedlastinger: 23)
Er masse rare regler og oppfatninger om tilhenger vekter.Jeg har fått oppgitt av biltilsynet import at min importerte 95-96 Ram 2500 kan trekke ca 4500 kg men at tilhenger festet øvrig satte grensen.
I vognkortet står det ingen ting. Eneste jeg har av dok er en klistre lapp på tilh.feste.
Kan noen hjelpe meg og tyde denne?
Denne er forøvrig snart historie. Viskes ut når man gnir på den.
Min bil er § 1-15 import og gått som semi trekker i usa. Sitter goose neck feste nedfelt i plan.

