03.03.2012, 10:26
Noen som kan servere fakta ang innskriving av tilhengervekt i vognkortet ? Har lyst å få dette inn i vognkortet, men noen sier det er håpløst... Hvem vet noe her ?
|
Hengerfeste §1.15 bil.
|
|
« Neste nyere | Neste eldre »
|
| Meldinger i denne tråden |
|
[Ikke noe emne] - av joben - 03.03.2012, 10:26
[Ikke noe emne] - av joben - 03.03.2012, 10:37
|