Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E-merking vs SAE/DOT
#2
Jeg så det var flere på diverse bilforumer som skrev at DOT merking skulle bli godkjent. Prøvde å sjekke opp litt og fant et høringsforslag fra 2009 som foreslår en endring i forskriftene angående merking av hovedlys.

Se punkt 1.6 på denne:

 

http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&e..._ShY6dFZ6Q
 

 

Når jeg leser forskrift om tekniske krav på lovdata.no ser det ut til at forslaget gikk igjennom.

Se §28-1, 3b):

 

https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1994-10-04-918/KAPITTEL_28#§28-8

 

 


<div> 
</div>
Så ja, jeg tolker forskriften på samme måte som deg, DOT/SAE merking skal være innafor.
"Due to rising energy costs, the light at the end of the tunnel has been shut off."
Svar


Meldinger i denne tråden
[Ikke noe emne] - av Knupp'n - 21.02.2017, 11:50
[Ikke noe emne] - av sub03 - 21.02.2017, 22:27
[Ikke noe emne] - av Golgate - 22.02.2017, 09:30
[Ikke noe emne] - av Knupp'n - 22.02.2017, 16:40

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)