09.02.2006, 00:00
Jeg har bestillt gullgarasje, men hva skjer om jeg begynner å legge ut bilder i den garasjen jeg har nå? Når jeg legger ut et nytt bilde, blir et annet skjøvet ut, men kommer dette bildet tilbake i gullgarasjen eller blir det automatisk slettet?
![[Bilde: Toothpaste.gif]](http://www.home.no/ladaniva/Toothpaste.gif)
<font color="navy">Kristian Sortland mob.: 975 74 799 - 84'Suzuki 410 31x10.5</font id="navy">
![[Bilde: Toothpaste.gif]](http://www.home.no/ladaniva/Toothpaste.gif)
<font color="navy">Kristian Sortland mob.: 975 74 799 - 84'Suzuki 410 31x10.5</font id="navy">

