Gå til innholdKjøpes: Deler

Retningslinjer for kjøp og salg RETNINGSLINJER FOR KJØP & SALG
Følgende SKAL stå i "Emne" (Overskriften) for annonsen:
For kjøretøy-annonse: Årsmodell, bilmerke/type, sted (hvor kjøretøyet befinner seg), tilstand, prisantydning.
For deler-/utstyrs-annonse: I klar tekst hvilken gjenstand som skal selges/kjøpes, hvilken bil/kjøretøy/utstyr gjenstanden hører til evnt. årsmodell, sted hvor gjenstanden befinner seg (fylke/kommune), tilstanden, prisantydning.
For Dekk/Felg-annonser: Dekk/felg-type, dekkdimmensjon/felgdimmensjon, evnt. alder, mønsterdybde, tilstand, sted hvor dekkene/felgene befinner seg (fylke/kommune), prisantydning
Følgende SKAL stå i "Melding" (selve annonsen): Utfyldende beskrivelse av kjøretøyet/gjenstanden (jo nøyere beskrivelse du gir, jo bedre), evnt. Km.-stand prisantydning, tilstand, på hviken måte du vil kontaktes: telefon, mobil, e-post, PM, el. (Ikke glem å føre inn tlf.nr/E-postadresse).
Når bilen eller deler er solgt, skrives dette inn under emne.
ANNONSER SOM IKKE FØLGER DISSE RETNINGSLINJER KAN BLI SLETTET!!!
Har du fått solgt/kjøpt det du har annonsert SKAL du gjøre følgende: Gå inn på annonsen din, og klikk på knappen for "Endre Emne" for det første innlegget ditt i annonsen og så endrer du emnet (overskriften i annonsen) til "KAN SLETTES".
Annonsen din vil da bli slettet av redaktør. (Det er for mye jobb for redaksjonen om vi må gå inn i hver enkelt annonse for å se om annonsen fortsatt er aktuell eller kan slettes).
Annonser eldre enn 3mnd. kan bli slettet av redaktør uten henvendelse til annonsør.
Diskusjoner om pris/produkt av arten: Den bilen er stygg, eller jeg får de delene billigere en annen plass er heller ikke tillatt.
Disse retningslinjene er utviklet i sammarbeid med brukerne på Offroad.no.

  • Please log in to post a topic
  Topic Started By Stats Last Post Info

  • Please log in to post a topic