Gå til innholdFoto

Suzuki sj 410/413 tips & råd

suzuki sj 413 410

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Dogy

Dogy

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 2 Innlegg:

Posted 28 February 2015 - 08:44

Hallo godtfolk

Er en student i tromsø som vurderer å investere i en litt 'råere' firehjulstrekker enn det jeg har pr idag. Begrenset budsjett opplagt nok så det forutsetter at forsikringen er lav, innkjøppris ikke er riv ruske gal og at verkstedtiden blir minimal.... skal hovedsakelig brukes som bruksbil i tromsø og turbil på sommeren✌️ Noe langpendling i forbindelse med jobb...

Ok, til saken. Det ligger ikke mange ute så det er vanskelig å få en verdioppfatning ut fra finn, meninger om dette? Skru har jeg gjort i alle år men rustsveising blir fort et problem så ett eksemplar uten alvorlige rustproblem i ramma må nok til, 4 seter må det også være slik at alle studentpendlerne får plass! ;-)
Hvor ukonfortabel er egentlig bilen? Pleier å ta meg en tur sørpå på sommeren (200 mil en vei)? Er over 190 på strømpa, fare for at det blir totalt krampeaktig? Ligger en fin ute til salgs i Bergen men det er laangt å reise om det ikke skulle bli handel, uaktuelt rett å slett.

Takk for alle tips og råd om denne bilen / erfaringer.. Vanskelig å få sett på noen da det ikke er noen til salgs i nærområdet!

#2 yakuza

yakuza

  Yakuza

 • Supermedlem
 • PipPipPipPipPipPip
 • 4058 Innlegg:

Posted 03 March 2015 - 08:39

SJ ruster ikkje i ramma. Utrulig sjelden i alle fall. Har høgt 6-7-8 SJ og aldri funne rust i ramma. hjulbuer og dørk derimot.. SJ er ganske ubehagelig. Eg hadde andre seter montert i min, men fortsatt ganske lite komfort. jimny er mykje bedre komfortmessig, men er ingen utprega langkjøringsbil den heller, men en ser lett utifrå kor langt bruktbilane har gått at SJ som sjelden fins biler med over 200000km på telleren sidan 1985, og jimny med ofte rundt 200000km for 1999 modeller at sistnevnte er en bil folk gjerne bruker på lengre turer. 
jimny er også en bil som også har ei ramme en veldig sjelden finner farlig rust på, i alle fall sammenligna med andre japanske 4x4. ellers virker det som jimny er bedre for rust i karosseriet enn SJ. bakre del av dørken, frontplate og hjuloppheng er likevel plasser en må passe på en jimny. 


Mellom Bakkar og Berg Aaffroad - terrengbil.com
Medlem nr.63 Suzuki 4x4 Klubb Norge

Har deaktivert PM, men send gjerne en epost :)

#3 Dogy

Dogy

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 2 Innlegg:

Posted 10 March 2015 - 07:05

Hei og takk for svar Yakuza.

Det ble en tredørs vitara :-)