Gå til innholdFoto

Hva skjer med GPS-Challenge !!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
7 replies to this topic

#1 Tommy

Tommy

  Pirate....

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6300 Innlegg:

Posted 28 December 2004 - 00:00

Noen nyheter ang. løp, ekspressløp, cupløp....... vi må komme igang igjen, kanskje tenke litt nytt, for eller er jeg redd dette dør ut rett og slett, og det er altfor gøy til at det bør skje....

Vi må prøve å ufarligjøre dette litt, tilbake til det det var i utgangspuntet hvor alle heiv seg meg ihvertfall for å slå kompisen....

dette er kjempelett og kanongøy og burde appelere til mange..

kanskje 2 klasser er litt overkill.....
kanskje mer enn 2 i bilen ikke er bra!
kanskje løpene er for korte/lange??
Kanskje dette er blitt for vanskelig/lett
Kanskje en cup er borti natta??
Kanskje er det for dyrt å delta??


La oss dra igang en litt livlig diskusjon, la oss komme igang med kjøring igen...

ellers er det snart en 3-5 GPSer tilsalgs fra meg;)wink.gif

Tommy Olsen

#2 expeditiontruck

expeditiontruck

  Offroader

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 236 Innlegg:

Posted 31 December 2004 - 00:00

2 Klasser er kansje litt overkill, når interressen er så liten burde vel gå greit å kjøre en samlet klasse, utstyrsmessig så har vi i NoRy GT alltid gjort det best når vi har med oss minst utstyr, men moro er det lell.

Antall personer i bilene, vel jeg vet ikke jeg, vi er jo stort sett 2 personer på løp og det fungerer jo det også, hadde blitt flere team da.

Lengden på løpene syntes jeg bør være mellom 4 til 8 timer, noen kortere blir bare stress, spesielt hvis løpet er langt vekk, og lengre begynner å bli farlig når vi er bare 2 i bilen.

Løpene var ekstremt vansklige en periode når en måtte lete inni hule trestammer, fuglekasser osv får å finne postene, bør ligge så de kan sees når/hvis du har kommet frem til riktig plass, men ikke synlig fra bilen.

En cup viser seg kansje å bli vanskelig å gjennomføre når interressen er så laber, tror kansje det er lettere å få folk til løp når de ikke føler at de MÅ ha med seg de neste får å hevde seg sammenlagt. Er nok bedre med enkle løp slik jeg se det. Er heller ikke alle som har anledning til kjøre alle løp.

Angående prisen så bør denne kansje justeres etter lengden på løpene, er litt surt å betale 300,- får å kjøre i en time, men det koster å lage løpene, både i drivstoff utgifter og annet matriell, så kansje en minstepris og heller legge på litt på lengre løp...

Dette er bare min mening slik jeg ser på det, skulle gjærne vært på flere løp men det har en uvane med å kræsje med andre ting.


Rune Rydningen
www.expeditiontruck.com

#3 olemangor

olemangor

  Offroader

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 438 Innlegg:

Posted 31 December 2004 - 00:00

At det er liten interesse er synd.
Kan gost legge alt i en klasse men syntes i grunn ikke dette blir riktig med tanke på mange sitter på mer utstyr en andre.
For min del syntes jeg ikke vi skal avikle at det er to klasser.

Lengden på løpene:
Kan godt sette ned lengden på løpene hvis dette vil hjelpe til for å få mer folk til å delta på dette. men syntes i hvert fall ikke vi skal gå under 4-5 timer, hvis det er noen som reiser et stykke for å delta, så blir det ikke så interessant.

Prisen:
Altså enkelt regnestykke, jeg sier minimum 6 lag, men har somregel kjørt den om jeg får 5 påmeldte lag på dette.

Regn på dette:
Premier ca 800 hvis full premiering i alle klasser.
lammineringspapir: 100
Drivstoffutgifter ca 1 tank 600
pluss andre småutgifter

det jeg mener 5 påmeldte lag a 300 = 1500
Utgifter = 1500
Er vel ikke noe å tenke på er vel ingen som ville kjørt dette om det hadde blitt tap.kun 2 deltagere i bilen, joda er enig i dette, kan hende flere hadde deltatt da, men er jo også mange som tar dette som en sosial sammenkomst, kjerringa i bilen som serverer kaffe og mat ( f.eks) team paulsen. skal en regne denne personen som en deltager.

en cup ser ut til å være vannskelig å kunne klare å få til å fungere så lenge det er så liten deltagelse.

Ekspressløp kommer rett rundt hjørnet tommy.

dette er utrolig morro og jeg for min del har ikke lyst til at dette skal dø ut.

-ole

#4 Tommy

Tommy

  Pirate....

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6300 Innlegg:

Posted 31 December 2004 - 00:00

kunne vært greit om de andre aktive også kommer med innspill på dette.
F.eks Jørgen, Pål, Stein Larsen, Grethe, Monica, Rita OSV..

Jeg synes det er synd at det som var totalt 3-4 team nå er blitt et "Team paulsen" men skjønner det sosiale aspektet, synes nå det er sosialt med 2 stk i bilen og å treffe flere team ved postene også jeg da..

Det er blitt forsøkt mye reklame, men tror det som er det beste er deltagerne selv, la oss ha som mål å få med minst et nytt team til neste gang, mener da at hvert nytt tem skal ha med seg et nytt team...

Jeg sparker gledelig ut min codriver om han tar med seg en annen kompis isteden...

Tommy Olsen

#5 Jørgen

Jørgen

  Offroad-wannabe

 • Medlem
 • PipPip
 • 80 Innlegg:

Posted 31 December 2004 - 00:00

dette med å få flere til å kjøre er ikke like lett. men de som er med med hos team paulsen er noen som har kjørt å noen ikke. pål har vel ikke anledning til å kjøre pga bil,morten har en kløtsj som er dårlig men når den er byttet så skal han kjøre selv igjen. stein holder på med noen gw,er å kjører vel litt når de er ferdig tenker jeg.dette med kostnad har vel en viss betydning vil jeg tro,tenker ikke da på påmldings avgiften, men det er en del annet som koster.drivstoff utstyr og slikt koster det vet jeg alt om, men jeg gjør dette fordi det er morro. så det med kun to i bil er en ugreie spør du meg, syntes det er bedre å fylle opp bilen ha det morro så kjører kansje noen av disse selv en dag. varighet på løpa må være minst 4 timer, slik at nye skal ha kjangs til å ha det gøy ikke bare stresse. dette var mitt innspill, men jeg håper det lages nye løp for dette er morro.

Sjefen sjølv

#6 Nordlending

Nordlending

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 17 Innlegg:

Posted 03 January 2005 - 00:00

Med så få deltakere virker det rent praktisk som overkill med 2 klasser, derimot så er det jo knallmoro å få brukt mye utstyr og atpåtil se at det fungerer :-) Det er liten vits i å kjøre forskjellig klasse på annethvert løp, da mange ikke har PC mm for å kjøre med, og da vil noen droppe annethvert løp. Jeg vet ikke hva som er riktig, så den konklusjonen får andre ta.

Med mange i bilen så er det etter min mening 2 klare fordeler:
Sosialt ! (en viktig grunn til å være med !)
Fleksibelt: jeg er med hos Jørgen, og vi er sjelden de samme folkene på de forskjellige løpene. Det passer sjelden for alle, så derfor har vi flere å spille på når noen ikke kan på grunn av ett eller annet. Det gjør at Teamet kan stille på mange løp, selv om alle folkene ikke er helt de samme.
Jeg tror at med 2 i bilen så blir det kanskje (?) like mange biler til hvert løp, men tvilsomt om det er grunnlag for å kjøre cup. I lengden taper vi nok på dette, da iveren etter å stille i flest mulig løp minsker når ikke teamet får nok mange løp i cupen uansett.

Løpslengde: enig med de fleste andre her: 4-8 timer er sånn passe, og så en slenger med ekspressløp eller et langt løp i ny og ne.

Vanskelig/lett: vi har mistet deltagere på de vanskelige løpene tidligere, det var mye tid på hver post for å lete, og lite navigering & kjøring. Nå har vi lette poster og folk er fornøyde. Etter min mening er det litt det for enkelt når vi ser (og nesten leser av kodene på) 80-90 % av postene fra bilen slik som det har vært i det siste (hint-hint), men når valget er at vi mister deltagere så bør vi holde oss på den lette siden. Vi bør uansett ha et par-tre vanskelige (=flere poeng) poster på hvert løp.

Cup eller ikke: tja, det gjør i hvertfall at vi forsøker å stille lag til hvert løp for ikke å miste poeng sammenlagt.

Bent-Håvard
Løpetid hele tiden biggrin.gif

#7 Bergum

Bergum

  4x4-Høvding

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPip
 • 2838 Innlegg:

Posted 03 January 2005 - 00:00

Tror vi muligens kunne sette at gpser og kart skulle vært ferdig plottet.
Så var det opp til hver enkelt om de ønsket å kjøre med PC eller uten.
Tror ikke diferansen ville være så stor da, og hastigheten på det å finne frem, vil være på samme måte som om du er lokalkjent eller ikke.
Har også tro på at det bør være en klasse, og at vi heller finner begrensninger og måter for å få det mest mulig likt.


________________________________________________________________________________
______
GPS Fantomet - Alle har hørt om han, og denne sesongen satser vi på at det blir en sesong.

#8 Jens F. Jaksholt-Nokevje

Jens F. Jaksholt-Nokevje

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 1 Innlegg:

Posted 10 January 2005 - 00:00

Støtter meg til uttalelsene til min team-kamerat i NoRy GT.

Men når det gjelder prisen for å delta så synes jeg nok denne er noe høy, om enn ikke så ille at det har fått meg til å stå over noen løp. Har jo selvsagt forståelse for at det koster å arrangere, men noen utgifter er kanskje litt unødvendige. Er det f.eks nødvendig med full premiering? For egen del så betyr det lite om jeg får pokal/medalje eller ikke. De ender stort sett bare på et sted jeg ikke husker likevel...

Når det gjelder antall personer i bilen så er jeg enig med Tommy- det blir sosialt selv om man bare er to.