Gå til innhold



Foto

Nordlys4x4 2009


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 1911

1911

    Portalvognfører

  • Supermedlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4559 Innlegg:

Posted 01 January 2009 - 03:11

God nytt år til alle medlemene.

2008 har vært et begivenhet's rikt år for noen av oss. Tenker da spesielt på turen til Finnland, Laplandt Trophy. Noen fine andre turer har det da også vært.

Silverfox (KD) har fått igang et eget forum for klubben, så for di av dere som ikke har gjort det enda er det bare å registrere seg. I samme annleding vil jeg oppfordre dere til å bruke sia her litt også.

2009 kommer til å ha noen begivenheter også. Først ut er A. Truck's saken i Februar. LT blir 15-19 Juli. Ellers så er jo SOT en mulighet. Personlig kommer jeg til å delta på LT og A. Truck's saken i Februar.

#2 SilverFox

SilverFox

    Pajero Høvding

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1869 Innlegg:

Posted 04 January 2009 - 13:39

Det stemmer det TJ. 2008 har vært ett år fylt med nye opplevelser, fine turer og vi har stiftet bekjentskap med nye offroadere både i norsk sammenheng, men også finsk.

Vi kan som sagt se tilbake på mange fine minner, endel myggstikk og store mengder med myggolje og spray fra Finlandsturen.
Vi fikk prøvd ut bilene skikkelig, og fikk bevisst at utsyret holdt mål. Vi fikk også lært at er man på tur i skogen med finlendere, så er det kjøttpølser til lunsj som bestandig gjelder. (Noe samtlige nordbaggar ikke hadde med på turen)

Vi hadde en tur inn mot tromsgrensa i høst og laget en meget fin gapahuk som besto av 2 feltvogner og en passe stor pressening. Dette var en fin fin tur hvir vi også fikk testa ut nykanoen til TJ.

Vi hadde snøkjøring tidlig på året med god oppmøte av nesten samtlige medlemmer tidlig på året i fjor, hvor vi fikk lekt oss noen timer med litt fastkjøring, litt winching og endel prating.

Vi har hatt mange turer som virkelig burde vært nevnt her, men som vi kan ta i vårt eget forum.

Videre har TJ byttet bil, Steinar har byttet, og Vegard har gått igang med ombygging og oppussing av zukien.
Jeg for min del går men en del planer om bilen, men avventer foreløpig før noe blir gjort.

Vi har hatt sammenkomster med kaffe, kortere kaffeturer og en del mekking ilag, hvor alle har vært flink til å bistå med hjelp til hverandre, og har stilt opp etter beste evne.

Alt i alt er vi en ganske så aktiv gjeng, fordi om det kanskje ikke vises så mye på internettdelen.

I desember begynte jeg å styre med en egen forumsdel som forsåvidt er åpen nå, men som på langt nær er ferdig. Samme med klubbsidene.
for sesong 2009 satser jeg på å få igang nordlys4x4.no, med helt egne sider, og så får vi prøve å fremme klubben enda mer i bybildet, og fortsette å promotere oss på en positiv måte.

Alt i alt synes jeg vi skal være veldig fornøyd med det vi har fått til av deltagelser, oppmøter, samhold og møter.
Fremover har vi som sagt en god del arrangement å se fram til, og som TJ sier tidligere her, så regner også jeg med å delta på AT sitt arrangement i troms, samt LT i finland.

Til slutt avslutter jeg med de ordene TJ begynte med, Godt nyttår til alle medlemmer i klubben, og godt nyttår til alle medlemmer og brukere av offroad.no

Pajeroen er solgt ;(

Silverfox's Garasje